Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Etapes, Itineraris literaris

La Felicitat: Etapa 25

17 març 2010 Sense Comentaris

En el darrer tram del nostre itinerari ens acostem al barri de la Barceloneta:

Pàg. 82:

“Va recollir la maleta en una botiga de pianos del carrer Ample, on la hi guardaven perdeu cèntims diaris. Quan van veure’l entrar d’aquella manera, la hi van lliurar en silenci i es van negar a cobrar-li res. Va aconseguir d’arribar a la pensió de la Barceloneta on s’havia allotjat. Amb aquells dos rals aconseguiria convèncer’ls perquè l’hi deixessin dormir.”

“-No me’n vaig sortir. Ni com a artista, ni, encara menys, com a arquitecte, municipal o no. No vaig acabar la carrera i vaig deixar-me de literatures. Vaig estar fent de tallador d’entrades a la plaça de toros de la Barceloneta. Fins i tot vaig passar un temps a la presó.”Ver La Felicitat – Vint-i-cinquena parada en un mapa más grande

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.