Inici » Activitats, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, Novetat, Poesia

Cicle De Pensament, Paraula i Obra. Carles Torner

11 juny 2013 Sense Comentaris

Continuem amb la 21a edició del cicle de poesia De pensament, Paraula i Obra on tindrem com a convidat el poeta Carles Torner, en un acte presentat per Eduard Sanahuja que tindrà lloc a la sala d’actes de la Biblioteca del Guinardó-Mercè Rodoreda dijous 13 de juny a les 20 hores.

Carles Torner (Barcelona, 1963). L’any 1984 guanyà el premi Amadeu Oller per A la ciutat blanca i, el mateix any, el premi Carles Riba amb Als límits de la sal. Els altres llibres de poesia que ha publicat són: L’àngel del saqueig (1989), Viure després (1998), que fou premi de la Crítica de poesia catalana, i La núvia d’Europa (2008). A banda de la poesia també ha publicat novel·la, L’estrangera (1997), i assaig i narrativa: El principi acollida (1995), Shoah, una pedagogia de la memòria (2002) i L’arca de Babel (2005). Ocupà diversos càrrecs al PEN internacional des de 1993 fins a 2004, quan fou nomenat cap de l’Àrea de Literatura i Pensament de l’Institut Ramon Llull.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.