Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Itineraris literaris

Últimas tardes con Teresa: Etapa 6

12 març 2009 Un Comentari

Sisena etapa:

Sortint del bar Delícias, Muhlberg és el carrer que fa pujada:

Mostra un mapa més gran

Cita literaria:

‘Llegó a la ciudad cuando ya el sol teñía de rosa la cumbre del Carmelo, en el momento en que la Lola, en su casa de la calle Muhlberg, saltaba de la cama para ir al trabajo, destemplada y deprimida, seriamente enojada consigo misma por enésima vez.’

MARSÈ, Juan. Últimas tardes con Teresa. Barcelona: Seix Barral, 2005. p. 77-78.

Carrer Muhlberg
Carrer Mulhberg

Carrer Mulhberg amb el bar Delícias en
primer pla i la seva pujada

El carrer deu el seu nom a la localitat alemanya en la que s’esdevingué el fet d’armes que donà la victòria a Carles V contra les tropes de la Lliga d’Esmalcalda (24 d’abril de 1547)

PORTAVELLA, Jesús. Diccionari nomenclàtor de les vies públiques de Barcelona. [Barcelona]: Ajuntament de Barcelona, 1997

Dissabte, un altre tram.

One Comment »

  • rojopicanton said:

    Cansat de les pujades orogràfiques del barri he arribat extenuat a la fi d’aquesta etapa. Espero amb ansia la jornada de descans per agafar amb forces la nova etapa de demà dissabte. Sembla que serà dura, amb un port d’alta muntanya iniciar a Mülhberg. Segur que des d’allí dalt, les vistes sobre la ciutat que mai dorm seran exhuberants.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.