Inici » Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, Novetat, Poesia

Coneixeu el Facebook de l’àrea de poesia de la Biblioteca Mercè Rodoreda?

30 maig 2013 Sense Comentaris

La pàgina de Facebook de l’àrea de poesia de la Biblioteca del Guinardó–Mercè Rodoreda s’anomena “La Poesia pren la ciutat”. Ara celebrem el nostre primer aniversari acompanyats de més de 150 amics amb els quals descobrim dia a dia la poesia que s’enfila per les parets de les viles i ciutats d’arreu del món: graffitis, stencils, escultures, performances, inscripcions… art públic de qualsevol mena. Tota la poesia hi té cabuda en la nostra pàgina.

Si vols ajudar-nos a continuar trobant la poesia a qualsevol racó de la ciutat -a Barcelona o enllà- i sota qualsevol forma, tingues a punt la teva càmera o el teu mòbil i fes-nos arribar les teves fotos.

Segueix-nos a Facebook!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.