Inici » Activitats, Ateneu Barcelonès, Destacat, General, Novetat

Premi Crexells 2013 (V): club de lectura i votacions

1 juny 2013 Sense Comentaris

Dimecres 5 de juny, 19.30 h, a l’Ateneu Barcelonès tindrà lloc una sessió, coordinada per l’escriptor Àngel Burgas.

Un espai per debatre i comentar amb altres lectors els tres llibres finalistes del Premi Crexells d’aquest any. Veniu i compartiu el que us ha sorprès o el què us ha agradat d¡aquestes novel·les i descobreix les interpretacions que n’han fet els lectors.

Podeu inscriure-us a: info@ateneubcn.org Places limitades.

També us recordem que de l’1 al 16 de juny els socis de l’Ateneu podran votar per escollir quina serà la novel·la guanyadora del XLII Premi Crexells. També ho podran fer, com a novetat d’aquesta darrera edició, els participants dels clubs de lectura de la Xarxa de Biblioteques de Catalunya i del Consorci de Biblioteques de Barcelona.

 


Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.