Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat, Novetats bibliogràfiques

Biblioteca El Carmel – Novetats Novel·la Barcelonina Contemporània maig-juny 2013

24 maig 2013 Sense Comentaris

Ja teniu disponibles les novetats de novel·la barcelonina contemporània dels mesos de maig i juny. Esperem que gaudiu de la lectura!

Aquest cop en volem destacar l’obra Música de cámara amb la que l’escriptora Rosa Regàs ha obtingut el Premi Biblioteca Breve 2013 convocat per l’editorial Seix Barral.

La novel·la, ambientada a la Barcelona de la postguerra, narra la història d’amor fallida entre una jove filla de republicans exiliats a França i un jove fill de família burgesa. La música és la via que utilitza la jove Arcadia per fugir de l’ambient opressiu de l’època.

Més endavant, el 1984 els dos amants es retrobaran durant una nit en la que es capbussaran en els temps passats.

Qüestions com ara la postguerra, l’exili, les de classes socials, la submissió de la dona o la intrusió de la religió a la vida privada queden reflectits a la novel·la d’una manera magistral.

L’autora amb la seva extraordinària ploma embasta les diferents veus dels personatges com si es tractés d’un concert de música de cambra en el que tot te el seu ritme i cadència.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.