Inici » Activitats, Ateneu Barcelonès, Destacat, General, Novetat

Premi Crexells 2013 (III)

19 maig 2013 Sense Comentaris

Aquest maig a l’Atneu Barcelonès comencem el cicle per a conèixer les obres i els autors de les tres obres finalistes al Premi Crexells:

T’has llegit Sense alè? Vols compartir les teves experiències? T’agradaria comentar-ho amb l’autora? O vols descobrir aquesta obra, de la mà de la mateixa escriptora? Doncs assisteix a aquesta sessió del cicle “Coneix l’autor i la seva obra” i participa-hi!

Dimarts 21, 19.30 h, sala Pompeu Fabra

Sense alè. Demaneu la reserva d’aquest document
Presentació i diàleg entre Àlex Susanna, poeta, i l’autora del llibre Josefa Contijoch.

Josefa Contijoch Pratdesaba

Poeta, narradora, assagista i traductora nascuda a Manlleu (plana de Vic), el 20 de gener de «l’any de l’aiguat». Filla d’una família d’impressors i llibreters, ha publicat, entre d’altres: en poesia, Ales intactes (1996), Les lentes il·lusions (2001), Congesta (2007) i Ganiveta: antologia poètica 1964-2011 (2012); en narrativa: Potala (1986), No em dic Raquel (1989), La dona liquada (1990), Rímmel (1994) i Els dies infinits (2001).

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.