Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novetat

Barcelona corre, i tu?

13 maig 2013 Sense Comentaris

De manera cíclica sortir a córrer a l’aire lliure s’ha posat de moda. Primer se’n deia fer jogging, després footing i ara running. Tres maneres de referir-se a una mateixa activitat que cada cop practica més gent. Només cal veure el creixent número de curses populars que s’organitzen a la nostra ciutat.
Els experts afirmen que aquest increment de corredors és degut a la senzillesa de la pràctica i també al factor econòmic: l’equipament bàsic no és gaire car i córrer es pot fer quasi a tot arreu, estalviant-te la quota del gimnàs. Confesso que jo també sóc una de les darreres abduïdes d’aquesta pràctica esportiva i n’afegeixo un altre factor que m’ha facilitat seguir corrent: la contemplació del paisatge.

Allò que abans feia caminant o des del bus, ara també ho puc fer corrent mentre cremo calories. I a Barcelona de rutes per córrer i gaudir del paisatge n’hi han unes quantes, des de les més clàssiques com la Carretera de les Aigües o el Passeig Marítim a d’altres més insospitades però efectives com la dels Tres Turons.
Però si busqueu noves rutes, no us podeu deixar perdre el llibre Barcelona corre un fantàstic compendi on trobareu 23 rutes (que cada corredor podrà adaptar a les seves necessitats) ordenades per districtes, temàtiques i dificultat que us faran gaudir de les places, els parcs i els carrers de la ciutat. Si encara no us heu iniciat en les curses, no patiu, aquest llibre pot ser el primer pas ja que també inclou el guiatge de dos corredors experts. Ep! I per als corredors que no podeu sortir sense el vostre smartphone, no caldrà que carregueu amb el llibre perquè també està disponible la versió en aplicació per a iTunes i Android.

No hi ha excuses per no convertir-vos en el proper fill del vent

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.