Inici » Activitats, Ateneu Barcelonès, Destacat, General, Novetat

Premi Crexells 2013 (II)

11 maig 2013 Sense Comentaris

Aquest maig a l’Atneu Barcelonès comencem el cicle per a conèixer les obres i els autors de les tres obres finalistes al Premi Crexells:

T’has llegit No et miris el Riu? Vols compartir les teves experiències? T’agradaria comentar-ho amb l’autora? O vols descobrir aquesta obra, de la mà de la mateixa escriptora? Doncs assisteix a aquesta sessió del cicle “Coneix l’autor i la seva obra” i participa-hi!

Dimarts 14, 19.30 h, sala Pompeu Fabra

No et miris el Riu. Demaneu la reserva d’aquest document
Presentació i diàleg entre Jordi Fernando, director de l’editorial Meteora, i l’autora del llibre Mònica Batet.

Mònica Batet i Boada

(El Pont d’Armentera, 1976) és escriptora i filòloga, i actualment treballa com a professora de català al Servei Lingüístic de la Universitat Rovira i Virgili. El 2005 va guanyar el premi de novel·la curta Just Manuel Casero, que va publicar Empúries el 2006 amb el títol L’habitació grisa. El 2010 s’acosta a l’assaig amb El lector ideal (Petròpolis), un seguit d’articles seus sobre literatura. Ha publicat també textos en dos llibres col·lectius com Veus de la nova narrativa catalana (Empúries, 2010) i Paraules de gent (Moll, 2012). Mònica Batet col·labora també en programes culturals i en diverses revistes, com Paper de VidreBValls de Lletres.

 

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.