Inici » Activitats, Biblioteca Horta-Can Mariner, Destacat, Novetat, Teatre

Abans del GREC 2013… a la Biblioteca Horta-Can Mariner

1 maig 2013 Sense Comentaris

 

El proper dijous 9 de maig a les 19 h, Ramon Simó, director del Grec Festival de Barcelona serà a la Biblioteca Horta-Can Mariner per explicar tot allò que es podrà veure durant el mes de juliol en diferents escenaris de la ciutat dins del Grec 2013.

El festival d’estiu aplegarà més de 60 propostes escèniques de teatre, circ, dansa i música. Com a gran novetat, aquest any s’obrirà al públic familiar el Mini Grec, amb la idea que “el públic infantil i juvenil senti com a seu el festival”, segons paraules del seu director.

Ramon Simó, director teatral i escenògraf, nascut a Tarragona, és director del Festival Grec des de la passada edició. Director de Copenhaguen, La dama de Reus, Arcadia, Petita feina per a pallasso vell o L’altra guerra, entre d’altres; les darreres obres dirigides més recentment han estat Ball de titelles, de Ramon Vinyes, estrenada al TNC i Els dolents (Shakespeare’s villains), d’Steven Berkoff.

El Grec convidarà als assistents a la xerrada a un dels seus espectacle de teatre.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.