Inici » Activitats, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, Novetat, Poesia

Setmana de la Poesia de Barcelona 2013

9 maig 2013 Sense Comentaris

De bell nou, la Setmana de la Poesia de Barcelona ens permet retrobar el millor de la creació poètica del país i d’arreu. Tothom hi és convidat, des del públic neòfit interessat en apropar-se a la bellesa de la paraula, fins aquell públic més especialitzat, lector assidu de poesia.

Amb motiu de la celebració de l’Any Espriu, es donarà especial protagonisme a l’obra d’un dels més destacats poetes de la literatura catalana del darrer segle, sumant-se així també la Setmana de la Poesia a aquesta commemoració.

D’altra banda, i com ja és tradicional en les darreres edicions, la innovació i la interrelació de la poesia amb nous formats artístics oferiran una oportunitat per descobrir noves perspectives sobre una creació poètica en permanent renovació i estretament lligada al vertiginós segle XXI.

Durant set dies, del 8 al 14 de maig, Barcelona serà l’escenari d’un acurat ventall de recitals, trobades, concerts i conferències que tindran com a protagonistes els creadors d’aquí (provinents d’arreu dels territoris de parla catalana) i destacades figures internacionals. La Setmana aspira a obrir de bat a bat a tota la gent encuriosida la finestra de la poesia, amb l’esperança que resti oberta els 365 dies de l’any.

Per a més informació podeu descarregar-vos el programa del festival en .PDF des d’aques enllaç.

També us recomanem que feu un cop d’ull a la Guia de lectura que hem realitzat a la biblioteca.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.