Inici » Activitats, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, Novetat, Poesia

Recordant Lois Pereiro, amb Manuel Rivas i Helena Gonzàlez

2 maig 2013 Sense Comentaris

Dimecres 8 de maig de 2013 a les 19 hores, tindrà lloc a la sala d’actes de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda l’acte Recordant Lois Pereiro.

Tot i la brevetat de la seva vida (va morir als 38 anys) Lois Pereiro (Monforte de Lemos, 16 de febrer de 1958 – A Coruña, 24 de maig de 1996) ha esdevingut una figura senyera de la poesia en llengua gallega. L’editorial Libros del Silencio va posar a disposició del lector una magnífica edició bilíngüe de la seva obra completa. Seguint el fil d’aquesta edició, l’amic, poeta i novel·lista Manuel Rivas i la professora de la Universitat de Barcelona Helena González conversaran amb el periodista Albert Lladó sobre la vida i l’obra del poeta, sobre els vincles ineludibles entre els versos i l’experiència. Una acte en què també recordarem Gonzalo Canedo, editor d’en Lois Pereiro, mort sobtadament el proppassat mes de gener.

Aquest acte, pertanyent al 21è cicle De Pensament, Paraula i Obra, resta inclòs a la programació de la Setmana de Poesia de Barcelona 2013 és organitzat per Biblioteques de Barcelona, amb la col·laboració de l’editorial Libros del Silencio.

Recordant Lois Pereiroamb Manuel Rivas i Helena González;  conduït per Albert Lladó

Dimecres  8 de maig, 19 h

Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda – Sala d’actes

(dins de la Setmana de Poesia de Barcelona 2013)

_______________________________________________________________________________________

Per una altra banda, Divendres 10 de maig a les 19 hores tindrà lloc, també a la sala d’actes de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, la presentació del tercer llibre de l’Associació poètica Vers|Revers, titulat Escales i memòries. Es portarà a terme un recital amb la col·laboració musical d’Immaculada Balsells.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.