Inici » Activitats, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, Novetat, Poesia

Acte “Totes les formes d’amor”

18 abril 2013 Sense Comentaris

Dimarts 16 de maig a la Biblioteca Mercè Rodoreda, dins de l’exposició “Totes les formes d’amor” vam commemorar el Dia del Silenci 2013 juntament amb els amics de la Coordinadora dels Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals de Catalunya.

Dins de l’acte es vàren combinar tres grans àmbits. Per una banda la celebració d’una data com el Dia del Silenci, en denúncia de l’assetjament i la violència contra les persones del col·lectiu LGTB, sobretot en àmbits com l’escola o la feina. En segon lloc, la difusió d’el servei telefònic d’informació i suport a persones homosexuals 900 Rosa. I també, la literatura, i en especial la Poesia, per tal d’expressar que totes les formes d’amor mereixen tenir veu i algú que les escolti.

Gràcies per acompanyar-nos en aquesta tasca de sensibilització tan important.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.