Inici » Activitats, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, Novetat, Poesia

Activitat “Totes les formes d’amor”

11 abril 2013 Sense Comentaris

Dintre dels actes de commemoració del Dia del Silenci i de l’exposició Totes les formes d’amor, l’àrea de Poesia de la Biblioteca del Guinardó-Mercè Rodoreda, juntament amb la Coordinadora de Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals de Catalunya, us conviden a l’acte Totes les formes d’amor : Històries de poesia i amor entre iguals que tindrà lloc el Dimarts 16 d’abril a les 19 hores a la Sala d’actes de la biblioteca.

L’acte consistirà en un recital poètic de lectures sobre poesia gai-lèsbica, alternades amb un seguit d’audiovisuals sobre el Dia del Silenci i l’assetjament a persones per raó d’orientació sexual. Així mateix tindrà lloc la presentació del servei 900 Rosa; telèfon d’atenció al col·lectiu LGTB per tal d’assessorar-los al voltant dels dubtes i problemes que  els hi afecten. Al voltant d’aquesta presentació es desenvoluparan dramatitzacions de casos reals sobre diversos temes, com per exemple l’assetjament a adolescents.

Acte Totes les formes d’amor : Històries de Poesia i amor entre iguals

Dimarts 16 d’abril a les 19 h.

Sala d’actes de la Biblioteca Ginardó-Mercè Rodoreda

Activitat Gratuïta (Durada aprox. 90 min.)

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.