Inici » Activitats, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat

Aquest mes llegim a… Robert Saladrigas

8 abril 2013 Sense Comentaris

Aquest mes d’abril, al Club de Lectura de Novel·la Barcelonina xerrarem al voltant de l’obra L’estiu de la pluja, d’en Robert Saladrigas (Barcelona, 1940).

És aquest un escriptor amb una llarga trajectòria tant en la narrativa com en la crítica literària, que ha arribat a conèixer i dominar l’ofici a base d’experiència i treball. Per tant, i com comenta al respecte la també escriptora i poeta Júlia Costa: “més enllà de si el tema de la novel·la ens agrada més o menys, en les obres d’aquest autor hi ha un valor segur, aquell que fa referència al gaudi que ens provoca un llibre ben escrit en el qual es pot copsar el bagatge cultural d’un escriptor amb moltes hores de vol“.  Trobareu la ressenya completa a la web www.llegirencasdincendi.es i, més informació, com sempre, a la guia que us oferim. Bona lectura!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.