Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Etapes, Itineraris literaris

La Felicitat: Etapa 18

12 febrer 2010 Sense Comentaris

Pàg. 167:

“La fonda de viatgers La Pau ocupava la planta baixa i el principal d’una finca cantonera amb l’entrada pel carrer Gíriti número 4 i una sortida de servei pel carrer Plateria 37. Els treballadors que cada matinada passaven pel carrer arran de la finestra de la cuina tenien ocasió d’ensumar l’aroma del cafè perfumat amb aiguardent que s’oferia als clients matinadors.

Era un quart de sis del matí i una noia tota atrafegada parava una de les taules del petit menjador de la fonda, annex a la recepció. L’ establiment vivia una època dolça: hi havia les obres de la Reforma al costat mateix. Davant per davant, l’altra vorera del carrer Plateria estava a punt d’anar a terra, cosa que si bé els omplia de pols i de soroll, també ho feia de clients, tant de passavolants com d’hostes de llarga durada.”View La Felicitat – Divuitena Parada in a larger map

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.