Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

La biblioteca del Carmel recomana…. Callejón con salida

5 abril 2013 Sense Comentaris

Callejón con salida/Laura Antolín. Almeria: Circulo Rojo, 2011

Laura Antolín és una escriptora i pintora asturiana nascuda el 1961. Es va criar a Brusel·les, on la seva família havia emigrat. Posteriorment, va estudiar història de l’art a la Universitat d’Oviedo i es va dedicar a la pintura. Va viure a varis llocs, entre ells a Barcelona, entre 1993 i 1998. Callejón con salida és la seva primera novel·la.

La protagonista de la novel·la és Alicia, alter ego de l’autora, que és una noia asturiana que sobreviu a Barcelona amb les feines que li van sortint, tot i que intenta guanyar-se la vida amb la pintura. Es relaciona, entre altres, amb els seus veïns, Edith i Salvatore; amb Marina, una dona gran que recull gats; i finalment, amb Gabriel, un amic.

La trama de la novel·la transcorre a Ciutat Vella, i destaquen com a escenaris les Rambles i la plaça Reial.

En definitiva, es tracta d’una novel·la curta costumbrista escrita en primera persona que ens parla de gent sencilla de Ciutat Vella.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.