Inici » Activitats, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

Versos de Pizarra: Exposició “La Ciudad y el Verso” a la biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda

28 febrer 2013 Sense Comentaris

 

La Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda acollirà de l’1 al 31 de març l’exposició fotogràfica La Ciudad y el Verso.

L’ exposició s’inaugurarà l’1 de març a les 19h  amb un recital de Poesia Slam que oferirà el poeta Cysko Muñoz amb la col·laboració de Dante Alarido y Esteve Bosch.

Aquesta exposició és el resultat del projecte de l’acció poètica urbana  Versos de Pizarra   captada per la càmera de la fotògrafa Ana Lagos i  que mostra alguns dels versos del poeta Cysko Muñoz, recreant així tot un joc entre text i context.

Aquest atracament poètic als vianants de la ciutat ofereix una mirada diferent del que pot ser la poesia si s’aprèn a reinventar-la, a jugar amb ella, a desvestir-la del seu tradicional alè de serietat i introspecció i convertir-la en un instrument, que sense renunciar a la bellesa, permeti ser crítics amb l’entorn que ens envolta.

Les imatges de La Ciudad y el Verso s’emplacen a la ciutat de Barcelona i neixen amb la voluntat de portar la poesia a un context diferent, a un espai on habitualment el vers no s’allotja, i on el seu sentit pot créixer gràcies a la força de la imatge i de la interacció amb l’entorn ‘urbà.

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.