Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Itineraris complets, Itineraris literaris, Novel·la barcelonina, Novetat

Últimas tardes con Teresa: itinerari per descarregar

4 març 2013 Un Comentari

D’ençà que aquest blog es va posar en marxa, des de la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé hem compartit amb tots vosaltres els itineraris literaris que anàvem creant des de la biblioteca a partir del nostre fons especialitzat en novel·la barcelonina.

Per dur a terme cada itinerari literari  realitzem una lectura de la novel·la escollida, anotem totes les cites on el text fa referència explícita a un espai de la ciutat, busquem informació de cada espai i finalment fem la ruta nosaltres mateixos per poder fotografiar tots aquells espai que després conformaran l’itinerari.
Ja només queda transformar tota aquesta informació en un itinerari que puguem compartir amb tots vosaltres perquè, si voleu, pogueu visitar els espais que han donat vida a una història de ficció ambientada en la nostra ciutat.

Fins ara, cada itinerari era publicat per etapes en aquest blog i en mapes virtuals, però avui fem un pas més donant-vos la possibilitat de descarregar-vos en pdf els itineraris que ja hem realitzat. Mensualment anirem actualitzan la oferta en pdf dels itineraris que ja són accessibles al bloc.
Comencem per l’itinerari de la novel·la “Últimas tardes con Teresa” de Juan Marsé perquè va ser el primer que vam crear i ens fa il·lusió. Ja el podeu descarregar!

Esperem que us agradi!

One Comment »

  • MARTA BERTRAN VIDAL said:

    Em Marsé és un gegant de les lletres per mi. M’encanta.De fet, ara mirava que el llegien a aquesta biblio i se’m feien les dents llargues.Per mi, seria rellegir, de tant que l’he llegit,i clar hi ha tant per llegir oi?.
    De tota manera, jo pertany a un grup que fem una tertúlia literària al mes i fem propostes cada mes per llegir de cara al pròxim. Aquest mes jo vaig proposar Cabré i va sortir.Em sembla que en Marsé no l’hem llegit mai i li toca ja…últimes tardes amb Teresa ,això si, perquè és una de les novel.les que més m’han emocionat i bé en l’àmbit de barcelona,perquè de l’obra d’en Marsé se’n pot fer un itinerari pel Carmel ben clar.El tinguem per molt temps

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.