Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Etapes, Itineraris literaris

La Felicitat: Etapa 16

8 febrer 2010 Sense Comentaris

Reprenem l’itinerari des de l’actual Via Laietana i ens aturem a la Plaça de l’Àngel:

Pàg. 290:

“Va fixar-lo per al dimarts, dia 28, durant la revetlla de Sant Pere. L’Ajuntament havia organitzat un acte popular a la plaça de l’Àngel per celebrar l’èxit de la primera fase de la Reforma. Pensava prendre’n possessió oficialment amb una celebració popular, amb discursos, una foguera gegant i un concert de la banda municipal. Era la situació ideal per al trasllat: rius de gent amunt i ava1l, xivarri dels grossos.”

Pàg. 303:

“En Rafel Escorrigüela va veure venir la modisteta a pas lleuger. La seva figureta acostant-se donava frescor a la calor de la plaça de l’Àngel, ofegada per la pols de la Reforma. Semblava una noia de quinze anys.”View La Felicitat – Setzena Parada in a larger map

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.