Inici » Activitats, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat

Aquest mes llegim a… Eduard Márquez

8 febrer 2013 Sense Comentaris

Aquest mes de febrer, al Club de Lectura de Novel·la Barcelonina llegim i comentem l’obra L’últim dia abans de demà, de l’escriptor Eduard Márquez (Barcelona, 1960).

No és el primer cop que llegim aquest autor, fa poc més d’un any ja vam comentar la seva novel·la El silenci dels arbres i, fins i tot, vam poder xerrar amb ell dins del Cicle Narra el Dors del Carmel.

L’últim dia abans de demà és una novel·la sobre l’amistat que supera el pas del temps, el dolor de les absències, els amors perduts i la fragilitat  dels móns que construïm per justificar les nostres vides. Si en voleu saber més podeu consultar la guia que com cada mes us oferim. Bona lectura!

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.