Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Itineraris literaris

Últimas tardes con Teresa: Etapa 5. Primera part

6 març 2009 Un Comentari

Cinquena etapa:

Bar Delicias

Ens trobem a la Carretera del Carmel, davant dels Jardins de Juan Ponce i cantonada amb el carrer de la Gran Vista. Baixant per Carretera del Carmel, a la propera cantonada, hi ha la intersecció amb el carrer Pasteur.

Delicias
Bar Delicias

Cites literàries:

‘Es el Pijoaparte. Ha mandando a un chiquillo a por un paquete de Chester en el bar Delicias. Mientras espera se arregla el nudo de la corbata y los blancos puños de la camisa. Viste el mismo traje que la víspera, zapatos de verano, calados, y corbata y pañuelo del mismo color, azul pálido. Unas risas ahogadas le llegan por la espalda: tras él, en la esquina de la calle Pasteur, un grupo de muchachos de su edad le observa hablando por lo bajo, burlándose de él.’
MARSÈ, Juan. Últimas tardes con Teresa. Barcelona: Seix Barral, 2005. p. 41.

Dilluns el mapa de la ubicació i més fragments on apareix aquest històric bar.

One Comment »

  • rojopicanton said:

    un autèntic referent del barri! Venint del Parc del Guinardó i creuant el pont a l’arribar al Bar Delícias saps que has deixat enrere el Guinardó i et trobes al Carmel. S’obre davant teu el parc Güell, disfruteu-lo!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.