Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Etapes, Itineraris literaris

La Felicitat: Etapa 14

19 gener 2010 Sense Comentaris

Continuem el nostre itinerari i ens aturem al Passeig de Gràcia:

Pàg. 147:

“Allò era Barcelona.
Tot havia anat com una seda, tal com havia previst. Tant, que arribaria just a temps a la seva cita amb aquella modisteta tan simpàtica que havia conegut la nit anterior al Novetats. Havien quedat citats davant d’un cafè de moda del passeig de Gràcia. (…) Va aixecar el braç i va saludar alegrement amb el barret a la mà la noieta que, tota neguitosa, ja l’estava esperant a la cantonada de Casp amb passeig de Gràcia.”View La Felicitat – Catorzena Parada in a larger map

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.