Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat

La biblioteca del Carmel recomana….Enigma

1 febrer 2013 857 views Sense Comentaris

Enigma/ Antoni Casas Ros: Barcelona: Seix Barral, 2010

Antoni Casas Ros va neixer el 1972 a la Catalunya francesa. Amb la seva primera novel•la El teorema de Almodóvar va ser finalista del premi Goncourt a la primera novel•la i  va guanyar el premi al Millor Llibre novel de l’any 2008 de la Llibreria Sintagma i amb el llibre Mort au Romantisme va ser finalista del Premi Goncourt de Relats. La seva tercera novel•la, la segona publicada a Espanya, és Enigma.

Enigma ens conta la vida de quatre personatges, que es va creuant. Joaquim és un professor de literatura d’ humor variable, que no aconsegueix publicar els seus llibres i té un estrany sindrome envers les novel•les que considera mal acabades. Zoé és una jove estudiant, alumna de Joaquim que es queda l’estiu a Barcelona. Naoki és una bella noia japonesa muda a causa d’un fet del passat que la va traumatitzar. Finalment, Ricardo és un poeta, que a més treballa com a assassí a sou.

La història es desenvolupa principalment a la Barceloneta i en menor mesura en el Barri Gòtic.

Es tracta d’una novel•la curta original que parla de la relació que s’estableix entre personatges, que tenen un vincle molt fort amb la literatura.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.