Inici » Activitats, Ateneu Barcelonès, Destacat, General, Novetat

La Biblioteca recomana: nou cicle “L’Ateneu i la novel·la: el premi Crexells”

26 gener 2013 Sense Comentaris

Enceta el cicle  El Cercle màgic, de Joan Puig i Ferrater, novel·lista destacat, director de la Biblioteca “A tot vent” i guanyador del Premi Crexells en la seva primera convocatòria, l’any 1928. A càrrec de Guillem-Jordi Graells, president de l’AJELC.

Organitza: Ateneu Barcelonès
Dia i hora: 29/01/2013 – 19.30h
Lloc: Sala Verdaguer
Preu: Entrada lliure

L’Ateneu Barcelonès va ser el centre de la vida literària i cultural de la ciutat; d’aquí va néixer la idea del premi Crexells de novel·la, per tal de potenciar un gènere necessari en el món editorial del darrer quart de segle XX. Arran d’aquest premi, d’una banda, es van interesar pel conreu de la novel·la grans autors que no eren pròpiament novel·listes i, d’una altra, es va estimular autors que tot just començaven la seva producció. En aquest cicle ens aproparem a cinc de les novel·les guanyadores, a través d’especialistes reconeguts.

Altres dates. Avançament

*12 de febrer. Miquel Llor, Laura a la ciutat dels sants. A càrrec de de Lluïsa Julià. Demaneu la reserva d’aquest document

*26 de febrer. Josep Maria de Sagarra, Vida privada. A càrrec de Narcís Garolera. Demaneu la reserva d’aquest document

*12 de març. Carles Soldevila, Valentina. A càrrec de Núria Santamaria. Demaneu la reserva d’aquest document

*9 d’abril. Mercè Rodoreda. Aloma. A càrrec de Carme Arnau. Demaneu la reserva d’aquest document

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.