Inici » Activitats, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat

Aquest mes llegim a… Sergi Belbel

11 gener 2013 Sense Comentaris

Aquest mes de gener, al Club de Lectura de Novel·la Barcelonina, comentarem l’obra Forasters, de l’escriptor i dramaturg Sergi Belbel (Terrassa, 1963). Serà el proper dimarts dia 15 de gener a les 19h.

En aquesta obra trobem la història d’una família que, amb quaranta anys de diferència, viu dos fets traumàtics coincidint amb l’arribada de nous veïns, “forasters“, que alteraran la suposada harmonia familiar i social. Forasters no és només una obra sobre la immigració,  ens parla també de la fragilitat de les relacions familiars, sobre el pas del temps, el sentit de l’existència i sobretot, de la por i la desconfiança que ens desperta tot allò que ens és desconegut.

L’any 2008 va ser adaptada al cinema pel director Ventura Pons, amb la participació de Joan Pera, Anna Lizaran i Abel Folk.

Si en voleu saber més podeu consultar com sempre la guia elaborada des de biblioteques que us oferim. Bona lectura!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.