Inici » Destacat, Gènere negre, Novetat

Nou “Tinta Negra”, novetats bibliogràfiques i recomanacions de la biblioteca Montbau

9 gener 2013 Sense Comentaris

A la biblioteca Montbau- Albert Pérez Baró comencem l’any omplint els expositors de novetats amb la millor collita negre i criminal dels darrers mesos. N’hi ha per a tots els gustos: reedicions de clàssics,  alguns dels èxits de la temporada, llibres guardonats amb premis literaris, escriptors d’arreu del món i també del país.
Fent només una ullada al nostre butlletí de novetats, que surt periòdicament i anomenem  TINTA NEGRA, podreu trobar destacats títols com Apuntes de un vendedor de mujeres de Giorgio Faletti;  la tercera part  de la trilogia de la crisi de Petros Márkaris, Liquidación final;  el darrer premi RBA de novel•la negraLa caja negra, del nord-americà Michael Connelly; l’últim llibre de Rafael Reig, Lo que no está escrito; o  la novel•la de George V. Higgins, Mátalos suavemente, que ha estat portada recentment al cinema per Andrew Dominik (director) i Brad Pitt  (protagonista). La pel·lícula és una  una excel·lent adaptació  del text als nostres dies,  i sens dubte, un dels millors films noir que han passat per les nostres pantalles al llarg de 2012.

 
Així mateix, per la seva actualitat i originalitat, volem destacar la darrera novel•la del barceloní Carlos Quílez, periodista i director d’anàlisi de la oficina Antifrau de Catalunya. Cerdos y gallinas  és una novel•la que parla de la corrupció entre policies i periodistes i on  s’analitza de manera molt seriosa el punt on es troben les relacions entre jutges, policies, premsa i crim organitzat.

Podeu consultar totes les novetats bibliogràfiques del fons especial de la biblioteca,  el gènere negre, visitant la nostra pàgina web o bé fent clic aquí.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.