Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Etapes, Itineraris literaris

La Felicitat: Etapa 13

14 gener 2010 Sense Comentaris

Pàg. 250-251:

“Van fer-se dur a la plaça de Catalunya. El sol ja escalfava de valent i esclatava a les voreres, als vidres de les botigues i dels cafès, a les plaques de coure de les porteries que donaven raó de doctors, enginyers, advocats i notaris barcelonins. Van entrar a la Maison Dorée, buida i tranquil·la perquè els buròcrates dels voltants encara no havien baixat a esmorzar. Van instal·lar-se en un sofanet encoixinat que abastava una de les parets del cafè restaurant. La panoràmica de Canaletes era excel·lent.”View La Felicitat – Tretzena Parada in a larger map

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.