Inici » Activitats, Destacat, Novetat, Poesia

Cicle De Pensament, Paraula i Obra. Cèlia Sànchez-Mústich

11 desembre 2012 Sense Comentaris

La Biblioteca del Guinardó-Mercè Rodoreda i el cicle poètic De pensament, Paraula i Obra acomiadarà l’any 2012 amb la visita de la poeta barcelonina Cèlia Sànchez-Mústich, dijous 13 de desembre a les 20 hores, a la sala d’actes de la biblioteca.

Cèlia Sànchez-Mústich (Barcelona, 1954) ha cultivat gèneres literaris que abracen des de la poesia a la narrativa de no ficció i a la novel·la. Ha col·laborat en mitjans de comunicació i ha impulsat molts projectes culturals, soveint relacionant poesia i música, àmbit en el què es va formar inicialment. Ha guanyat diversos premis de poesia i narrativa: el Rosa Leveroni, l’any 1990, pel recull El lleu respir; el Miquel de Palol, el 1996, per Taques; i el Mercè Rodoreda, el 1999, per El tacte de l’ametlla.

L’any 2010 va obtenir el premi Crítica Serra d’Or per A la taula del mig, el premi Octubre Vicent Andrés Estellés per On no sabem, i la Ploma d’Or de l’Ajuntament de Sitges, ciutat on resideix i on organitza, amb el poeta Joan Duran, el Festival de Poesia de Sitges. Figura en les antologies Galeusca -antologia poètica1990-2003-, Antologia de la poesia catalana femenina, 48 poètes catalans pour le XXIème siècle, He decidido seguir viviendo i Parlano le donne, poetesse catalane del XXI secolo.

Propera sessió:

Dijous 17 de gener de 2013, 20h.

Narcís Comadira

presentat per Jordi Virallonga

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.